loading

Kako radimo

Ukratko o nama

Ukratko o nama

Future Jobs d.o.o. fokusiran je da ponudi upravo ono što tržište zahtjeva.
Trenutno Hrvatska a i veći dio Europske Unije ima veliki nedostatak povoljne / isplative radne snage posebno na podrucju Turizma, Građevine, Medicine i
Logistike. Naša prednost je upravo naš tim, koji je dobro povezan sa inozemnim tržištem rada te najbolje osposobljen za pronalazak odgovarajuće radne snage za brojne industrije/pozicije nužno potrebne na Eu tržištu.

Široka mreža poslodavaca osigurava bolju šansu nalaženja posla za one koji traže posao dok poslodavci ostvaruju druge pogodnosti. Za poslodavce nudimo
uslugu 'Brendinga'.
Brand poslodavca je termin koji se odnosi na ugled Vaše kompanije kao poslodavca. Dobar brand nužan je za privlačenje talenata i najboljih kandidata za zapošljavanje. Employer branding projekt obuhvaća niz aktivnosti i postupaka promocije poslodavca na tržištu rada.
U projekt ulaze promotivne kampanje i akcije, sajmovi poslova, objave članaka, blogova i drugih aktivnosti na terenu i u različitim vrstama medija.

Uz sve navedeno usluga uključuje ;

Engagement (angažiranost, uključenost) stanje je visoke radne energije kod zaposlenika, spremnosti na dodatne napore, posvećenosti, entuzijazma, inspiracije, koncentracije i fokusiranosti koje su praćene pozitivnim osjećajima, zanosom i brzim protokom vremena.

Engagement usluga pruža Vam uvid u „radni moral” tima ili zaposlenika kompletne tvrtke.

Predstavlja prvi korak u izradi strategije za povećanje angažiranosti zaposlenika.

Sa dugogodišnjim međunarodnim i domaćim iskustvom u raznim industrijama poput HR (human-resources), Turizma, Građevine i dr. Naš tim je posebno specijaliziran za utvrđivanje kompatabilnosti radnika za odgovarajuće poslove.